draxterix pisze: ↑17 lip 2024, 09:19
[Z obserwacji tego forum można odnieść wrażenie że karoseria samochodów produkowanych w CN jest zdecydowanie lepiej spasowana. Chodzi o linię drzwi, zderzaka, błotników, klapki wlewu paliwa i paru innych. Wydaje mi się (ale to tylko subiektywne odczucie) że kontrola jakości w CN jest bardziej restrykcyjna.
BTW. Sportage w lepiej wyposażonej wersji bez problemu przekracza barierę 200tyś. więc nie rozumiem Twojego twierdzenia odnoszącego się do wartości 110/130tyś.
Nie wiem jak na forum, ale teraz moja żaba stoi we Włoszech zaparkowana w podziemnym dobrze oświetlonym garażu między względnie nowym Audi Q3 i Jaguarem Suv jakiś ogromny. Oba mają krzywo pomontowane chromy, różne szczeliny drzwiowe..... Fanem aut KN nie jestem, ale to co pod względem montaż prezentuje xceed przy tych wielokrotnie droższych autach to mistrzostwo montażu. Jaguar to już dramat. Q3 ujdzie, ale gorzej niż KN, Przyzwoicie to wygląda w Volvo XC60 które stoi dwa stanowiska dalej. Dalej XC40 też słabo to wygląda, nic nie lepiej niż Xceed. ....Chodze do garażu się ochłodzić i oglądać furki , no i oczywiscie sprawdzić czy KIA moja jeszcze stoi czy już ukradli
Czy bardzo bogaci ludzie, aż tak nie wnikają, czy nic nie widzą