Serwis KIA Katowice
Serwis KIA Katowice
Szukam dobrego serwisu KIA w okolicach Katowic
Kia Optima 2012r. "L" Sedan 2.0 Pb Automat
Re: Serwis KIA Katowice
Czyli Katowice odpada to gdzie polecacie podjechać z usterką?
Kia Optima 2012r. "L" Sedan 2.0 Pb Automat
Możesz sie wybrać na Jasnogórską do Krakowa jeśli te 70km nie robi Ci wielkiej różnicy. Jednakże lepiej najpierw podjechać do najbliższego serwisu. Jeśli obsługa będzie do bani wtedy będziesz szukał lepszego, bo może się okazać, że super fachowców masz pod nosem 

Kia Optima L DOHC 2.0 Pb
Witam,
Jasnogórskiej nie polecam. Słyszałem że Wadowscy mają super obsługę , są również w Krakowie.
Jasnogórskiej nie polecam. Słyszałem że Wadowscy mają super obsługę , są również w Krakowie.
Kia Pro ceed GT
Dlaczego nie polecasz? Masz z nimi jakieś przeboje na koncie? Z tego co widzę to nie masz żadnej kianki jeszcze i dopiero się przymierzasz do kupna pro ceeda, więc skąd takie opinie?
Co do Wadowskich to można u nich dostać rabat porównywalny z tym przy Jasnogorskiej, jak z obsługą nie wiem.
Co do Wadowskich to można u nich dostać rabat porównywalny z tym przy Jasnogorskiej, jak z obsługą nie wiem.
Kia Optima L DOHC 2.0 Pb
Kijanke już mam i dość duże przeboje tam mialem.
Mało istotne jakie ale były.
Mało istotne jakie ale były.
Kia Pro ceed GT
Panowie … to które ASO na Śląsku polecacie?
Osobiście polecam salon KIA w Chorzowie (al. Wojska Polskiego 18)*. Mama kupiła tam Kia Picanto 1.0 M '16, Przed kupnem negocjowaliśmy co zakończyło się sukcesem.
Obsługa bardzo miła, fachowa. Podchodzą profesjonalnie do obsługi klienta. Od początku samochód serwisowany oraz ubezpieczany u nich. Obecnie po przeprowadzce mają również SKP.
Jakiś czas później kuzynka (lekarka) kupiła u nich samochód. Również jest zadowolona z ich obsługi.
Przedtem byli na os.Paderewskiego w Katowicach
Obecnie są na miejscu byłego Opla
Obsługa bardzo miła, fachowa. Podchodzą profesjonalnie do obsługi klienta. Od początku samochód serwisowany oraz ubezpieczany u nich. Obecnie po przeprowadzce mają również SKP.
Jakiś czas później kuzynka (lekarka) kupiła u nich samochód. Również jest zadowolona z ich obsługi.
Przedtem byli na os.Paderewskiego w Katowicach
Obecnie są na miejscu byłego Opla