Witam Mam pytanie o nawigację bo samochód użytkuję dopiero od miesiąca a w praktyce jechałam dopiero kilkanaście razy. Teraz po raz pierwszy za mną dłuższa trasa: przejechałam ponad pół Polski i właśnie na nawigacji fabrycznej i musze powiedzieć, że wbrew temu co czytałam nie jest aż tak źle. Doprowadziła do celu Całkiem ok mi się jechało, podoba mi się np. to duże podświetlenie przy zjazdach. Chciałam tylko dopytać czy ja coś źle widzę czy tam po prostu nie ma info o radarach?? Czy może da się to jakoś gdzieś włączyć?
I drugie pytanie, próbowałam trochę na szybko po raz pierwszy połączyć telefon kablem przez android auto i jak zerknęłam było tam wszystko czyli messanger, whatsapp, wiadomości, nawet podcasty, itp. ale nie było tego o co mi chodziło czyli google maps. Jak włączyć mapy google na ekranie samochodu?
Nawigacja fabryczna i google maps
-
- model samochodu: Kia Sportage mHEV 180 KM BL FWD,7 DCT,EXG,AEB.AE +
Re: Nawigacja fabryczna i google maps
Nawigacja fabryczna informuje o fotoradarach.Musisz w ustawieniach zaznaczyć.Odnośnie AA to musisz mieć GM....Mønikki pisze: ↑03 mar 2024, 00:00 Witam Mam pytanie o nawigację bo samochód użytkuję dopiero od miesiąca a w praktyce jechalam dopiero kilkanascie razy. Teraz po raz pierwszy za mną dluższa trasa: przejechalam ponad pół Polski i wlasnie na nawigacji fabrycznej i musze powiedzieć, że wbrew temu co czytalam nie jest aż tak źle. Doprowadziła do celu Całkiem ok mi się jechało, podoba mi się np to duże podświetlenie przy zjazdach. Chcialam tylko dopytać czy ja coś źle widzę czy tam po prostu nie ma info o radarach?? Czy moze da sie to jakoś gdzieś włączyć?
I drugie pytanie, probowalam trochę na szybko po raz pierwszy połączyć telefon kablem przez android auto i jak zerknelam bylo tam wszystko czyli messanger, whatsapp, wiadomosci, nawet podcasty, itp ale nie bylo tego o co mi chodzilo czyli google maps. Jak właczyć mapy google na ekranie samochodu?
-
- model samochodu: Kia Sportage BL + AEB 150KM 7DCT MHEV
Re: Nawigacja fabryczna i google maps
Jak wyżej. Pewnie nie masz zainstalowanego google maps na telefonie.